Mamicria celebra la Setmana Mundial de l’Alletament Matern

Detall de la portada del llibre ‘Daniela y la teta’ // Julieta Bazan

L’entitat local Mamicria ha preparat tres activitats per celebrar la Setmana Mundial de l’Alletament Matern. El programa s’obre avui dimecers 7 a les 18h amb una taula rodona al Centre Cultural que comptarà amb l’assessora de lactància i doula Anna Santos i tractarà sobre com conciliar la lactància i la tornada a la feina, que és el tema concret de la celebració d’enguany. Demà dijous dia 8 a partir de les 10.30h es durà a terme a la Biblioteca la presentació del llibre ‘Daniela y la teta’, un àlbum il·lustrat sobre l’alletament que s’explica des de la conversa d’una filla que planteja a la seva mare els dubtes que té per l’alletament del germà petit. L’acte comptarà amb la presència de l’autora, Julieta Bazan, que farà il·lustracions en directe. Per tancar la setmana a partir de dilluns l’entitat exposarà al Centre Cultural un recull de fotografies sota el títol ‘La teta visible’. Es tracta d’imatges recopilades de dones de Ripollet i rodalies donant el pit als seus fills.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies