El Banc de Sang torna al Centre Cultural per recollir noves donacions de sang

El Banc de Sang s'instal·larà al Centre Cultural // Arxiu

El Banc de Sang i Teixits (BST), en el seu calendari de visites mensuals al municipi, ha programat una nova jornada de donació de sang. La visita serà al llarg del cap de setmana, tant dissabte com diumenge, al Centre Cultural. Com és habitual, el Banc de Sang recorda als donants que per tal de poder donar sang cal tenir entre 18 i 65 anys i pesar més de 50 quilos. A banda, cal recordar també que les dones poden donar fins a un màxim de 3 vegades l’any mentre que els homes ho poden fer com a màxim 4 vegades. 

El Banc de Sang s’instal·larà al Centre Cultural el dissabte, 17 d’octubre, de 17 a 20.30h, mentre que diumenge, 18 d’octubre, ho farà de 9.30 a 13.30h. A la darrera jornada de donació del passat setembre hi va haver un total de 94 donacions, 47 cadascun dels dos dies, i 10 oferiments, és a dir, persones que per algun motiu no van poder donar sang. Segons el BST, cada dia es necessiten 1.000 donacions només a Catalunya.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies