Concentració de vehicles clàssics i de competició Vila de Ripollet dissabte

S’exposaran cotxes d’altres èpoques // AP

L’entitat local Escuderia Ripollet organitza aquest dissabte una nova concentració i exhibició de vehicles clàssics i de competició. Serà dissabte 17 a partir de les 9h al carrer Indústria, sota la comissària dels Mossos d’Esquadra. Es preveu que hi hagi activitat fins les 14h i s’oferirà servei de bar amb botifarrada. L’accés a l’exhibició de cotxes és gratuït. La intenció de l’entitat es mostrar alguns vehicles emblemàtics i també cotxes de competició i al mateix temps organitzar una trobada entre els amants al motor i als clàssics, que cada cop són més nombrosos al municipi. Gairebé ja no hi ha festa sense exhibició de clàssics.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies