Gran èxit a la venda d’entrades pel joc de simulació ‘Survival Zombie’ del novembre

Imatge d'una edició anterior // Survival Zombies

El proper 14 de novembre, Ripollet serà l’escenari de la primera edició que es fa a Catalunya de la “Survival Zombie, un joc de simulació en primera persona ambientat en una hipotètica infecció zombie al municipi. L’objectiu del joc és aconseguir ser supervivents de la infecció i trobar la manera de fugir del municipi. Per això, l’organització prepara diverses escenes a diferents indrets del municipi on els participants han de realitzar proves d’habilitat i físiques. El joc començarà a les 23h del 14 de novembre i acabarà a les 7h de l’endemà. La regidoria de Joventut i la Unió de Botiguers han posat a la venda entrades a un preu especial amb descompte per als participants de Ripollet. Es tracta d’una activitat que ha cridat l’atenció dels joves del municipi i ja s’han esgotat les entrades a preu especial.

Tot i així, la venta d’entrades encara segueix oberta al portal d’entra-dium.com, a un preu de 45 euros (fins 18 d’octubre), 55 euros (fins 1 de novembre) i 65 euros (fins 13 de novembre). Tanmateix, també es pot participar com a zombie (maquillat per l’organització o maquillat a casa) o bé com a col·laborador als diferents punts de control del joc. En aquest darrer cas, cal posar-se en contacte amb la regidoria de Joventut.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies