Escuderia Ripollet reuneix una trentena de vehicles clàssics i de competició

Va haver una gran varietat de cotxes // AP

Els amants del motor i dels cotxes antics van tenir una nova oportunitat per gaudir de la seva afició el dissabte passat, 17 d’octubre. I és que l’entitat local Escuderia Ripollet, juntament amb Clásicos Ripollet, va organitzar una concentració de vehicles clàssics i de competició. Així doncs, el carrer Indústria es va omplir de cotxes espectaculars i singulars, bé sigui per la seva antiguitat o bé pel soroll dels seus motors. A banda de lluir els cotxes, els participants van poder gaudir d’una estona per compartir la seva passió pel motor, tot plegat acompanyat per una botifarrada.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies