Arriba la castanyada amb festes populars i activitats per celebrar també Halloween

Les castanyes continuen sent protagonistes // Arxiu RdR

La vigília de Tots Sants és celebra tradicionalment la Castanyada. Una festa que des de fa alguns anys coincideix amb la celebració també del Halloween. Així que aquest cap de setmana coincidiran al municipi activitats d’ambdues festivitats. 
Festes amb castanyes 
Dissabte 31 la castanyada serà l’eix central de la festa que organitza El Local. A partir de les 21h arrenca la gresca amb la possibilitat de sopar i a qui vagi disfressat li convidaran a un xarrup. A partir de les 22h hi haurà el concert de Els Mots, grup de punk rock; també un concurs de ‘Titius de la Mort’, i a partir de les 24h sessió de DJ amb ogTECH & E.H Soundsystem. 
El dia següent, ja diumenge de Tots Sants, la celebració de la castanyada es traslladarà al parc dels Pinetons.

La Jugatecambiental organitza el joc ‘Troba la castanya al parc’. Aquesta proposta s’afegirà als jocs habituals d’aquest espai i com sempre seran de participació gratuïta i dedicades a un públic familiar. El joc es complementarà amb una degustació de productes de castanyada ecològics, guiada per l’Associació El Rebost del Pont Vell, grup de consum ecològic.


El tradicional túnel del terror de La Careta // RdR

Fantasmes i terror per Halloween

El Halloween ripolletenc té una cita ja tradicional com és el túnel del terror de La Careta. Enguany els més menuts de l’entitat organitzen divendres 30 de 18 a 20:30h al Centre Cultural dos espectacles gratuïts: El passatge del terror ‘El cinema encantat’ i l’espectacle de llums ‘La Dansa de la Mort!’. Dues activitats que aniran acompanyades d’un taller de maquillatge. El dia següent també al Centre Cultural serà el torn dels grans que de 17 a 20.30h podran endinsar-se, amb una aportació de dos euros, al Túnel del Terror ‘Solo en casa’. També hi haurà taller de maquillatge i concurs de disfresses.
També l’AV de Can Vargas celebrarà un any més una festa dedicada al terror. Serà divendres 30 de 17.30 a 21h a la seu de l’entitat, al carrer Garcia Lorca número 5. Començarà amb un taller de maquillatge i després hi haurà un concurs i ball de disfresses infantil. Tot plegat unes festes que serveixen enguany de pròleg a la celebració el proper dia 14 al nostre municipi del ‘Survival Zombie’, un joc nocturn que ha aixecat molta expectació.
.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies