L’AV Sant Andreu celebra dissabte la seva pròpia Castanyada al Parc Norbert Fusté

Xocolata en la castanyada de l'any passat // RdR

Per Tots Sants, Ripollet ha tornat a viure la convivència de dues festes ben diferents, la Castanyada i el Halloween. Després d’un cap de setmana on s’han vist monstres, zombies i altres éssers terrorífics pels carrers del municipi, l’Associació de Veïns de Sant Andreu reivindica la celebració de la Castanyada amb una festa dedicada a aquesta festa de la cultura catalana. Així, el dissabte, 7 de novembre, l’Associació de Veïns de Sant Andreu celebrarà la Castanyada amb tots els veïns que s’hi vulguin acostar. La festa s’iniciarà a les 10.30h al Parc de Norbert Fusté amb una sèrie d’activitats destinades, sobretot, al públic familiar i infantil. 

La Castanyada de l’Associació de Veïns de Sant Andreu comptarà amb un esmorzar per viure en família amb xocolatada. Però tampoc hi faltaran les protagonistes d’aquesta festa: les castanyes, que estaran acompanyades pel moscatell. Tota l’activitat estarà amenitzada amb música per a que petits i grans ballin.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies