Els diners recaptats pels refugiats es destinen a salvament

Durant les jornades especials solidàries organitzades a finals d’octubre veïns i entitats s’hi van dedicar per tal de recaptar diners i material per als refugiats. Es van recollir 400 capses de material (roba d’abric i productes d’higiene fonamentalment) per tal de donar-los a camps de refugiats i entitats d’acollida. I a més del material també es van recaptar 829 euros. En una assemblea celebrada el passat dia 5 els voluntaris van decidir destinar aquests diners a fer un donatiu a l’ONG Proactiva Open Arms, entitat catalana que es dedica a fer tasques de salvament a la costa grega. De fet, aquesta ONG ha nascut a propòsit d’aquest drama humà i està formada per socorristes que treballen habitualment a platges catalanes i que han decidit ara marxar a Grècia.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies