Trobada emotiva per recordar i homenatjar a Jaume Tuset quan fa 25 anys de la seva mort

L'acte va aplegar molts amics al Centre Cultural // AP

La Sala d’Actes del Centre Cultural va reunir el dissabte passat, 14 de novembre, amics i familiars de Jaume Tuset per homenatjar els 25 anys de la seva mort. Va ser una emotiva trobada on els assistents van recordar amb fotografies i parlaments de companys de Tuset, no només la seva vivència personal amb ell, sinó també les reivindicacions per les que va lluitar Jaume Tuset al llarg de la seva vida, una “empremta inesborrable” tal i com va destacar Montse Castellví. A l’acte hi van participar familiars com la seva neboda Imma o la seva parella, l’Imma Prat, però també diversos companys de lluita i de projectes. Així doncs, van parlar dels seus records la  Julita, de les JAC de Sant Vicenç dels Horts, Rosa Rovira, una companya de Santa Perpètua, l’Alfons, un amic de tota la vida, l’Eligi, company de Ripollet, Maria José de l’Escola d’Adults.

Tots ells van recordar afectuosament en Jaume Tuset, destacant la feina que va dur a terme, sobretot, per l’educació i la formació de les persones adultes al municipi, defensant el seu dret a aprendre. D’ell també van recordar la seva voluntat de reflexió i la seva implicació en les lluites socials, per la millora de la vida de les persones.

L’acte es va acabar amb l’actuació de Jaume Arnella, que va cantar dues cançons que van engrescar molt als assistents, i amb un aperitiu.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies