El govern, la UBR, el Mercat i els bars es mostren molt satisfets amb la nit zombi

Mor, Moya, Mor i Samper a la roda de premsa // DR

Amb molta satisfacció i donant una nota molt alta a les activitats i a la participació. Han coincidit en la valoració els representants de tots els organitzadors locals de les activitats del dissabte 14. Des del govern el regidor de joventut, Oriol Mor, ha explicat que acollir el Survival Zombie ha permès generar activitat al poble, ha ajudat al govern a aprendre a organitzar actes com aquest adquirint coneixements que poden ser útils de cara per exemple a la Festa Major i ha servit per fomentar l’ús de l’espai públic a través de noves dinàmiques i un oci nocturn però familiar. Pel que fa al cost, Mor ha xifrat la despesa de l’Ajuntament en 20.894 euros, una quantitat que inclou el contracte amb l’empresa World Real Games que era de 3.620 euros i també despeses en el lloguer dels urinaris públics que s’hi van instal·lar, publicitat, seguretat, ambulàncies, el personal municipal que hi va treballar, equips de so i neteja, entre d’altres. I al mateix temps ha valorat “entre 40.000 i 60.000” el retorn econòmic al municipi.

De fet al joc dels zombis hi van participar 2.338 persones, 1.025 dels quals van comprar les seves entrades a les botigues de la UBR, però la nit de dissabte al carrer hi havia molta més gent. Mor ha destacat “el civisme i la manca d’incidents” i ha afirmat que els danys, “poc importants”, que es van produir en els equipaments municipals els cobreix l’empresa. Des de la UBR, organitzadors del Ripostock, el president Sergi Samper ha valorat amb satisfacció “el moviment de gent i també com ha funcionat la coordinació entre les entitats per organitzar-ho tot”. Des del gremi d’hostaleria, Jordi Moya, ha valorat que el negoci originat va ser “inclús superior a algun dia de Festa Major” i des del Mercat, Vicente Mor, ha apuntat que durant el RipoTapes es va moure “més diners que durant la setmana” i que ja pensen en repetir l’activitat a l’estiu.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies