Salts, trucs i caigudes en la celebració de l’Urban Day a la Bowl del Primer de Maig

Qualitat a la bowl // AT

La cultura skate va ser protagonista dissabte passat a l’Urban Day, que es va celebrar a la pista que s’ha construït fa poc al parc Primer de Maig. La rampa, en forma de piscina, rep el nom de bowl i és una de les més competitives de tot Catalunya. Els surfers van ser els que van començar a practicar a piscines buides i van donar origen als posteriors skaters, per això aquestes rampes imiten aquesta forma.

Els participants que es van inscriure a la competició, anomenada Bowl Party, van haver de mostrar les seves destreses i habilitats sobre rodes en les diferents categories del concurs: biggest air (salt més alt), heaviest grind (truc més sorprenent amb el tub), best line (l’skater que aconsegueix fer més trucs seguits), best slam (millor caiguda), best old school trick (el millor truc vell, per respectar la tradició) i best tricks (millors trucs en general). Els premis van ser un set de productes de la distribuïdora Maccaroni Production, que va ser l’sponsor de la trobada i entre els premis va oferir rodes d’skate, taules, bambes i samarretes.

L’objectiu de l’Urban Day, organitzat per diverses entitats relacionades amb la cultura urbana i aquesta vegada també per la Regidoria de Joventut, és donar l’oportunitat a que els skaters de totes les edats puguin gaudir de la seva afició i mostrar les seves destreses.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies