La Gresca dóna la benvinguda al Nadal amb molta màgia

El Centre d’Esplai La Gresca celebra el dissabte, 19 de desembre, una festa ben especial per donar la benvinguda a l’època nadalenca. Es tracta d’una festa on els protagonistes seran, lògicament, els més petits del municipi. A partir de les 13.30h, el Centre d’Esplai la Gresca durà a terme un dinar de germanor per compartir aquest moment tant especial amb els infants, famílies i monitors de l’entitat.
Després de dinar els més petits gaudiran de valent amb els tallers que hi ha preparats i un espectacle de màgia a càrrec de La Roda Fundació. A banda, els infants també podran fer cagar el Tió. La Festa de Nadal del Centre d’Esplai La Gresca es durà a terme a partir del migdia i durant la tarda de dissabte al pati del Casal de Joves.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies