Contes de Nadal, ball i berenar amb l’AV de Maragall

Amb l’arribada del Nadal, els infants comencen a gaudir d’un nou període de vacances que els més menuts viuen d’una manera especialment intensa. És per això que durant el Nadal es programen diverses activitats destinades als infants. Enguany, l’Associació de Veïns de Maragall se suma a l’agenda d’activitats i proposa pel divendres, 18 de desembre, una activitat infantil a partir de les 17h al Parc de Maria Lluïsa Galobart.
L’activitat està destinada als infants dels 3 als 9 anys i comptarà amb la col·laboració de La Careta Teatre. Sota el títol “L’esperit de Nadal”, els infants podran gaudir d’una sessió de contes nadalencs a càrrec de l’entitat de teatre. A banda, l’Associació de Veïns també ha organitzat una sessió de ball i un berenar del que podran gaudir els assistents a la festa.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies