Bons resultats del RUA al cros de Vic i als controls en pista coberta

Foto de grup al cros de Vic // RUA

La temporada atlètica avança i ho fa cada setmana amb més competicions. Segueix la temporada de cros i el passat diumenge es va celebrar el Cros de Vic on el RUA va assolir dos podis i força llocs de mèrit. Erik Pasamonte va ser 2n prebenjamí; Laura Torres, 3a infantil; Marc Quirant, 4t benjamí; Carla Gelabert, Estela Alberola i Clàudia Martínez 5s benjamí, prebenjamí i júnior respectivament, i Oriol Monclús, 6è veterà.
Mentrestant a Sabadell ja ha començat també la temporada de pista coberta. En els primers controls han destacat els resultats obtinguts pels més menuts que van participar a la primera jornada del Memorial Natalia Amiel demostrant la seva versatilitat. Entre les actuacions dels ripolletencs cal destacar la de la Carla Gelabert que va aconseguir classificar-se per a la final de general en els 60 metres i en la llargada.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies