El CTT Ripollet obre l’any guanyant dos ors, dues plates i un bronze al Top Català

13 jugadors del CTT Ripollet van participar el passat cap de setmana, el primer del 2016, al Top Català d’Edats a Les Borges Blanques. El planter ripolletenc va tornar a lluir-se en aquest campionat que reuneix als millors palistes catalans de les categories benjamí, aleví, infantil i juvenil.
Lídia Rico es va fer amb dues medalles. Es va imposar a la categoria infantil on van completar el podi les seves companyes Mireia Peretó, 2a i Aina Mogas, 3a, i va perdre la final de la categoria juvenil, fent-se així amb la medalla de plata. En juvenil Peretó va ser 4a i Mogas va finalitzar en la 5a posició. En l’apartat femení cal esmentar també a  Elena Parente, 6a infantil i 7a juvenil; Marina Palomo, 7a infantil i Miriam Parente, 5a benjamí.
Entre els nois destaca la victòria en la categoria benjamí de Marc Miró, el 5è lloc d’Albert Vilardell en la categoria infantil i el 8è lloc d’Enric Barceló en la categoria aleví. Un gran resultat del planter local per obrir el nou any.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies