Un efectiu CF Ripollet guanya per 3 a 2 al Castellar i recupera la segona posició

Dos gols de Txema en el primer quart d’hora van posar de cara pel CF Ripollet el primer partit del 2016. Però malgrat aquest bon inici el partit no va ser fàcil. Ja durant el primer temps el Castellar va tenir opcions per retallar distàncies però es va arribar al descans amb el 2 a 0. El partit va patir força canvis en el segon temps. Primer amb l’expulsió per doble groga del local Josue Fernandez i després amb un intercanvi de gols. Al 62 Alpha Brahim, que ja havia gaudit d’algunes ocasions al primer temps, feia el 3 a 0; al 67 el Castellar retallava distàncies i al 69 feia el 3 a 2. Els visitants van seguir apretant i els locals van patir en haver de defensar-se amb un menys en un tram final de partit que es va fer llarg. Victòria complicada però que permet als roig-i-negres recuperar la segona posició. Ara el Ripollet és segon amb 30 punts, a un sol punt del líder, el Sant Quirze i treu també un punt al tercer, el Vic Riuprimer. Tancarà la primera volta el proper cap de setman al camp del Sabadell Nord.
Ple de victòries locals. A tercera el Pajaril va superar 3 a 2 al Juan XXIII i l’Escola 4 a 1 al Sabadellenca; a quarta el Can Mas 3 a 2 al Sentmenat i el femení de l’Escola 2 a 3 a Vic.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies