El Futbol Sala Ripollet venç al Montcada 4 gols a 3 i puja fins la novena posició

El primer equip del Futbol Sala Ripollet suma una nova victòria a la temporada després del difícil partit que va enfrontar els jugadors locals contra el Montcada, un partit que el públic va viure de manera molt intensa i que va omplir les graderies del Pavelló Joan Creus de gom a gom.
Tot i que al xiulet del descans el partit era favorable per als de Montcada, amb un resultat de 0 a 2, els locals van lluitar fins al final per aconseguir la victòria. L’empat a 2 va arribar a la segona part del partit, amb dos gols de Toni. Poc després els visitants van desfer l’empat amb un tercer gol però els de Ripollet van seguir treballant per tornar a empatar amb un gol de Manel i aconseguir la victòria 4 a 3 amb un gol de Pipa als darrers moments del partit.
Amb aquest resultat, el Futbol Sala Ripollet puja fins a la 9a posició de la classificació, amb 24 punts (7 victòries, 7 derrotes i 3 empats). El dissabte, 16 de gener, els locals rebran al Pavelló Joan Creus a l’Olímpic Floresta, equip que actualment ocupa la14a posició. Encapçalen la lliga l’Escola Pia Sabadell (36 punts), l’Esportiu Castelldefels (32 punts) i el Santa Coloma (31 punts).

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies