Josep Maria Selva fa de pregoner en la presentació de la Festa Sant Antoni Abat

Dissabte 16 a partir de les 12h al Centre Cultural la Comissió Organitzadora de la Festa de Sant Antoni Abat farà la presentació dels actes de la celebració d’enguany, que serà la 123a edició.
L’acte comptarà amb la participació del banderer, l’Agustí Corominas, representants de l’Associació d’Espectadors que torna a col·laborar amb la festa amb el musical ‘Somriures i llàgrimes’ i les autoritats i estarà amenitzat per la Coral Veus del Vallès que interpretarà diverses peces, entre les quals no faltarà ‘Traginers de Ripollet’ i també una representació de l’Agrupació Musical de Cerdanyola.
A més de la presentació dels actes festius que tindran lloc el diumenge 24 de gener al municipi un dels plats forts serà el pregó, a càrrec del farmacèutic i soci de l’entitat Josep Maria Selva, que oferirà als presents les “receptes” per gaudir de la festa.
En acabar al Centre Cultural els presents marxaran en comitiva amb la banda de música fins el monument a la Festa de Sant Antoni on es clourà la presentació amb l’ofrena floral en memòria de tots els socis i col·laboradors difunts.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies