El CF Ripollet guanya al camp del líder per 0 a 1 i recupera la segona posició

Quelcom més que tres punts. Els roig-i-negres van guanyar al líder. Van superar un Sant Quirze que no perdia des de l’octubre i ho van fer al seu camp. Amb la victòria els ripolletencs recuperen la segona posició a la classificació amb 33 punts, un menys que el Sant Quirze i un més que el Cardedeu, que ara és tercer.
El partit de diumenge es va posar de cara aviat. En gol de Moha al minut 24, que acabaria sent definitiu, va avançar als de Juan Carlos Torres que podien així jugar amb el marcador de cara la resta del partit. Van defensar el marcador i no va ser fàcil ja que el Sant Quirze no va deixar d’intentar-ho sobretot al tram final de l’enfrontament.
El Pajaril ja és 7è
Amb 17 punts a les últimes set jornades el Pajaril ha pujat fins a la setena posició al grup 6 de la tercera catalana. El passat cap de setmana els ripolletencs van guanyar a domicili a la Sabadellenca per 1 a 3. Per la seva part l’Escola no va poder amb La Planada i va caure per 3 a 0 quedant així a la 16a posició. A la quarta catalana el Can Mas va guanyar 1 a 3 al Sant Fost i ocupa la 6a posició.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies