Dos podis del RUA al cros de Caldes de Malavella

Els atletes del RUA van participar le passat diumenge al Cros de Caldes de Malavella. Entre els ripolletencs van descatar els resultats obtinguts per Marc Quirant, 3r benjamí i Laura Torres, 2a infantil. A més David Fasienda, 4t promesa; Erik Pasamonte, 5è prebenjamí; Estela Alberola, 5a prebenjamí; Carla Gelabert, 5a benjamí; Hugo Serrano, 6è prebenjamí; Ayelén Baka, 6a benjamí, i Claudia Alcolea, 8a cadet. La cita important serà el diumenge 14 al campionat català a Girona.

Foto: Laura Torres // Cedida pel RUA, autor Pere Arqueros

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies