El Futbol Sala cau 4 gols a 9 davant el Castelldefels però manté la 6a posició

El Futbol Sala Ripollet perd davant un fort Castelldefels. El partit del passat dissabte, que va tornar a omplir el Pavelló Joan Creus, va estar clarament dominat pels visitants, el Castelldefels, un rival molt poderós que actualment és el segon classificat a la lliga.
L’inici del partit va ser força ajustat entre ambdós equips, amb un gol de Gabi i un altre de Juanito, uns tants que els de Castelldefels van empatar i inclús superar en el moment del descans, amb el marcador 2 a 4. A la segona part, els de Castelldefels van trepitjar fort el camp i van marcar tres gols consecutius, deixant al Ripollet a una distància de 5 gols. El tercer gol dels locals va ser obra de Manel però els visitants van tornar a marcar distància amb dos gols més, 3 a 9. Semblava que el marcador havia de tancar-se així, però a falta de pocs segons del final del partit, Toni marcaria el quart gol dels ripolletencs, tancant el marcador 4 gols a 9.
Malgrat la derrota de la passada jornada, els locals mantenen la 6a posició a la classificació amb 30 punts. El proper dissabte, els ripolletencs visitaran la pista del Santa Coloma, actualment el tercer classificat amb 38 punts.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies