La rua de Carnaval aplega més d’un miler de participants amb les seves comparses

La setmana més boja de l’any es tancarà aquesta tarda amb la despenjada del Cabraboc a les 18.30h amb tabalada de Diables i a les 20h amb la sardinada del Setrill que enguany es celebrarà per primera vegada al parc Rizal.
La festa de Carnaval ha estat una de les més participatives dels darrers anys, amb una rua que ha destacat per l’alta participació dels ripolletencs. La celebració es va iniciar el dimecres passat amb la penjada del Cabraboc al balcó de la ràdio municipal. El divendres, però, va ser quan ja van començar els principals actes de la festa, amb balls i rues a les escoles i també amb la decoració i disfresses de les parades del Mercat Municipal. A la tarda, la festa es va traslladar a la Plaça Joan Abad, on es va iniciar el Carnaval Infantil amb l’actuació de The Penguins. Després del DJ per a adolescents, les Bruixes de Ripollet van iniciar la lectura dramatitzada de la llegenda del Cabraboc i el conte del Vell i la Vella, els versots i l’espectacle piromusical.
El moment més esperat dels ripolletencs va tornar a ser la rua de Carnaval, que enguany va comptar amb la participació de 16 comparses, una disfressa individual, els Diables de Ripollet, l’espectacle de la Always Drinking Marching Band i tancant la desfilada, per primera vegada, la banda de l’Escola de Música. En total, van ser més de mil persones les que van passejar per les rambles amb les seves disfresses, carrosses i coreografies. Aquest any s’hi van poder veure meduses, cambrers, víkings, caçafantasmes, pingüins, emoticones del Whatsapp, monges, indis, gnoms i bussos, entre d’altres. La festa va continuar a la nit amb el ball per a joves al Pavelló Joan Creus.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies