En marxa la campanya #transformaRizal a un parc que estrena nou mobiliari urbà

Fa gairebé quatre mesos que el govern va celebrar una assemblea de barri al parc Rizal per comentar amb els veïns possibilitats per millorar l’espai. Fruit del que es va parlar a la xerrada es va celebrar al parc la sardinada de El Setrill que tancava el Carnaval i s’ha elaborat la campanya #transformaRizal on els veïns són la imatge d’una campanya amb lemes com ara ‘Al parc, tu ets responsable, no el teu gos’ o ‘el parc no és de ningú, és de tots i totes’. Les banderoles s’han penjat pel barri i al parc també s’hi han posat altres cartells per fomentar el civisme.
A més s’ha arreglat la font, s’hi han instal·lat bancs nous, una taula de tenis taula, una altra per jugar a escacs i jocs  infantils. Les obres a l’espai continuen i des del govern tenen la intenció que les accions no es quedin només en canvis físics, sinó també incloguin programes socials i projectes de barri. L’estrena de la seu de la PAH a les dependències municipals que hi ha al parc és una de les darreres novetats.
.
‘Queda feina per fer’ 
Els canvis al parc són ja ben visibles i els veïns els han acollit amb satisfacció. La Juani està contenta, “ara podem baixar a seure, hi ha bancs” i afegeix “l’altra dia la sardinada va estar molt bé, ja era hora que es fes alguna cosa aquí”, al costat el Pedro insisteix en la idea que fins ara el parc i el barri “estava oblidat, a veure sí ara és veritat que també pensen en nosaltres”. No és tan optimista amb els canvis la Maria que apunta “els cartells són molt macos però no els respecta ningú i seguim tenint gossos cagant-se al parc cada dia”, aquí “no val amb fotos i cartells”. El Moha diu que li agraden els canvis al parc però reclama que “segueixin treballant perquè els problemes dels veïns és l’atur i la manca de respecte d’alguns i es van comprometre també a fer coses per millorar tot això”.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies