Els usuaris d’Aspasur estrenen al Teatre Auditori l’espectacle ‘La luz en el mundo’

El Centre Ocupacional Aspasur presenta aquest cap de setmana l’obra de teatre en la que han estat treballant usuaris i educadors. L’obra, titulada “La luz en el mundo”, es representarà el dissabte, 20 de febrer, a les 18h al Teatre Auditori del Mercat Vell.
Enguany, els 39 usuaris d’Aspasur han treballat una obra de teatre sota la temàtica de la llum, ja que el passat 2015 va ser l’Any Internacional de la Llum. A l’obra s’hi podran veure les aplicacions de la llum al nostre dia a dia, així com també hi haurà escenes de “llum negra”. L’obra, de creació pròpia, s’ha treballat amb els usuaris d’Aspasur, tal i com explica Jordina Olarte, psicopedagoga del centre, que comenta que tots ells “han treballat en el procés creatiu de l’obra, des de la temàtica fins al guió, passant pel disseny i elaboració del vestuari i decorats”.
L’obra es va estrenar a Cerdanyola del Vallès fa uns dies i ara arriba a Ripollet. Com cada any, hi haurà una representació per al públic general i una altra per a les escoles i centres de dia, que serà el dilluns 22 de febrer. La representació de dissabte serà a les 18h i les entrades, gratuïtes, es poden recollir una estona abans a la taquilla del teatre.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies