Els veïns demanen millores en el transport públic a l’assemblea feta a Can Vargas

El govern continua explicant el Pla de Mobilitat en assemblees ciutadanes. La última va tenir lloc dimarts a la seu de l’AV Can Vargas. Com en les anteriors sessions el regidor de transport i mobilitat, Fran Sànchez, va explicar els projectes que recull el pla, “que encara està obert” destacant la intenció d’insistir en el soterrament de la C-58, millores en alguns carrers i canvis i nous carrils bici.
Però més enllà d’aquests temes a la trobada també van aparèixer les reivindicacions més habituals com la necessitat de millorar el transport públic, els dubtes sobre la targeta rosa, l’eliminació d’una parada a la línia E4 i la possibilitat que Ripollet passi a ser zona 1 a la xarxa de transport. Els assistents van demanar també que es millori la connexió amb Montcada, per facilitar l’accés dels veïns a l’estació de la ciutat veïna per anar en tren de forma més barata a Barcelona i es van oferir al govern per tal d’ajudar a pressionar en reivindicacions com el soterrament o la zona 1.
Després de les reunions fetes a Can Mas, al Centre, al barri del Pont Vell i també a Can Vargas arriba el torn a Maragall. L’Assemblea serà dissabte 20 a partir de les 12 al centre cívic del barri i tindrà també el Pla de Mobilitat com a tema central, malgrat que com sempre, hi haurà torn obert de paraula.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies