Ple a la sala d’actes a la presentació del curtmetratge ‘A Tiro’ de David Garcia

El ripolletenc David Garcia va presentar dissabte passat, 20 de febrer, el seu segon curtmetratge, titulat “A Tiro”. Ho va fer en un acte que va omplir la sala d’actes del Centre Cultural, on hi van assistir tots els implicats en el projecte, des de l’equip tècnic fins als actors, així com també familiars i amics dels participants. David Garcia es va mostrar molt agraït amb l’equip que ha fet possible la realització del curt i amb una bona dosi d’humor, va fer un repàs de tots els participants al curtmetratge.
“A Tiro” explica la història d’una parella que adopta un nen i els misteris entorn aquesta adopció. El curtmetratge, de prop de 14 minuts, compta amb producció ripolletenca. L’equip tècnic i artístic és de Ripollet però a banda d’això, les localitzacions triades pel director també estan dins del terme municipal de Ripollet, amb indrets com l’escola Anselm Clavé, la Rambla Pinetons o el carrer Tamarit. A més, la banda sonora triada és del grup local The Foxholes.
David Garcia és el guionista, productor, director i editor del curtmetratge però a l’equip tècnic també hi ha participat Sergi Beltran com a operador de càmera i Juan Garcia i Alberto Martos com a assistents de direcció. Els actors que han participat a “A Tiro” són amateurs però també alguns de semiprofessionals, com Ciscu Martínez o Anabel Berral, que participen també a la websèrie ripolletenca “Las Reglas del Nuevo Mundo”.
“A Tiro” és el segon curtmetratge realitzat per David Garcia, després de presentar “Ángel(A)” al Certamen de Curts, i es va rodar entre els mesos d’octubre i novembre de l’any passat.

1 Comment on Ple a la sala d’actes a la presentació del curtmetratge ‘A Tiro’ de David Garcia

  1. Mª CARMEN TORRES // 25 febrer 2016 at 15:44 // Respon

    Gràcies mil i un milió per deixar-me gaudir d’un somni, David ! Ets meravellós i un cor inquiet … Good luck !

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies