Els veïns de Maragall traslladen les seves inquietuds a l’assemblea sobre mobilitat

La regidoria de Mobilitat i Transport va celebrar dissabte passat una nova assemblea per tal de traslladar el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible (PMUS) als veïns del municipi. Ho va fer al Centre Cívic Maragall, on hi van participar prop de quaranta persones. El regidor de Mobilitat, Fran Sánchez, va traslladar als veïns els principals punts del PMUS i va parlar d’algunes propostes concretes al barri, com per exemple, la recuperació del semàfor per a invidents del carrer Balmes que es va perdre amb la recent construcció de la rotonda; la millora de la senyalització o la necessitat de regular el pas de bicicletes per la passarel·la de vianants cap al barri de Pont Vell.
Els veïns van traslladar les seves inquietuds, que s’estudiaran per mirar d’incloure-les a la propera redacció del PMUS. Així, els veïns es van queixar dels problemes d’aparcament i de circulació i van aportar propostes. També van demanar la remodelació total del carrer Calvari i van criticar la falta de comunicació abans de dur a terme el canvi de sentit del carrer Maragall.
Una de les queixes ja recurrent en les diferents assemblees dutes a terme és l’incivisme d’alguns veïns per no recollir les caques dels seus gossos. En aquest sentit, el regidor va avançar que s’està preparant una campanya “potent” per tractar aquest tema i que veurà la llum properament.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies