Els Diables busquen donatius per a un projecte solidari

Els Diables de Ripollet participen diumenge, 28 de febrer, a la Magic Line, una caminada per equips que pot ser de 10, 20, 30 o 40 quilòmetres, que comença a Nou Barris, creua Collserola i acaba a la plaça de la Catedral de Barcelona. Es tracta d’una activitat solidària organitzada per l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu per recaptar fons i destinar-los a programes de suport a persones en situació vulnerable, com ajuts socials, pisos d’inclusió i teràpies, entre d’altres. Per això, els Diables estan recaptant donatius per destinar-los al projecte a través de la pàgina http://www.barcelonamagicline.org/ca/donar/1978.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies