Els afectats per les preferents continuen la lluita judicial per recuperar els diners

Els afectats reclamen solucions // RdR
Al novembre de 2014 informàvem d’una primera sentència a favor d’uns afectats per les preferents. Es tractava d’un resolució que condemnava a Catalunya Banc a retornar al demandant els 24.000 euros invertits més interessos i les despeses del procés judicial. Però malgrat que els jutges estan fallant de forma generalitzada a favor dels preferentistes l’entitat va presentar recurs a la sentència.
Ara, a mitjans de febrer, també ha donat la raó als demandants l’Audiència Provincial que ha desestimat el recurs de l’entitat i que per tant afegeix el pagament de les despeses de la segona instància al que ja havien de pagar. Es tracta d’un cas concret, que va ser la primera sentència obtinguda pel gabinet local Inter-Alia però ells mateixos gestionen una altra vintena de casos d’afectats locals i el procés serà semblant per a la majoria. Sobta que tot i els nombrosos antecedents a favor dels afectats arreu del territori espanyol les entitats bancàries encara segueixin presentant recursos i esgotant el procés judicial.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies