El CF Ripollet recupera la segona posició en segellar la segona golejada consecutiva

Nou gols en dues jornades. El CF Ripollet va superar amb claredat al Juventud 25 de Septiembre el diumenge passat al municipal. Els roig-i-negres van resoldre el partit al primer temps. Va obrir el marcador Sergio Franco al minut 20. Txema, màxim golejador de l’equip amb 13 gols, va fer el segon de penal al 34 i encara al 42 Cristian González feia el tercer.
Al segon temps i amb el partit molt de cara es van reduir enormement les opcions clares de gol. De fet, només els locals van aconseguir tornar a moure el marcador i va ser per posar el definitiu 4 a 0, ja a l’últim minut.
Amb la victòria el CF Ripollet recupera la segona posició a la taula en aprofitar l’empat sense gols del Sant Quirze al camp del Can Parellada i el proper dissabte es desplaça al camp del Joanenc, cuer a la classificació.
.
Derrotes abans del derbi 
Mala jornada el passat cap de setmana pels equips locals de Tercera Catalana. El Pajaril va perdre a casa 2 a 4 amb el Badia i l’EFB Ripollet 2 a 1 al camp de La Romànica. El proper dissabte es disputarà el segon derbi amb l’Escola com a local.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies