Ple a la sala d’actes durant la presentació oficial de la nova entitat Animales Ripollet

La creació de l’entitat Animales Ripollet ja és una realitat. Nascuda fa prop d’un any i mig primerament com un grup de Facebook, l’associació animalista ja s’ha constituït legalment. El passat diumenge 6 de març al migdia, Animales Ripollet va fer la seva presentació oficial a la sala d’actes del Centre Cultural, on hi van assistir voluntaris de l’entitat, així com també familiars i amics. La presidenta de l’entitat Yolanda Vargas, va explicar com va néixer i créixer el projecte, un grup de Facebook que ara té més de 1.500 membres i des del que s’han anat treballant adopcions d’animals i difusió d’animals perduts i trobats, entre d’altres. A la presentació, que va comptar també amb la participació de la tresorera, Marta Navarro i la secretària, Mònica Jiménez, es va parlar de diferents casos d’animals que s’han adoptat i que ara tenen una vida millor.
Des de l’associació van explicar que estan treballant en un mercat de productes que es venen per recaptar fons per poder pagar les factures veterinàries derivades de  l’activitat de l’entitat. Per això, s’ha creat un grup al Facebook anomenat Mercadillo Solidario Animales Ripollet. L’entitat té previst participar properament en més actes.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies