El CF Ripollet es fa amb el lideratge en superar per 1 a 2 al Joanenc a domicili

La victòria del Ripollet al camp del Joanenc (1 a 2), la derrota del Cardedeu a Lliçà (1 a 0) i l’empat del Sant Quirze amb el Vic (1 a 1) han permès als roig-i-negres fer-se amb el lideratge del grup 4 de la Segona Catalana.
Els ripolletencs no ho van tenir fàcil. Arribaven amb baixes importants a Sant Joan De Vilatorrada però el gol de Moha al primer minut va posar el partit de cara. El Joanenc, que buscava puntuar per fugir de la última posició, va lluitar durant tota la primera meitat per empatar però no ho va aconseguir. Qui va tornar a marcar, ja al minut 60, va ser novament Moha fent el 0 a 2. L’únic gol del Joanenc va arribar quan quedaven poc més de cinc minuts per posar el definitiu 1 a 2.
El proper diumenge els ripolletencs buscaran confirmar el primer lloc a casa, reben al Gironella, 15è.
.
El Pajaril guanya el derbi
Un gol d’Eloy Real al minut 40 va donar la victòria al Pajaril en el derbi local a Tercera Catalana contra l’Escola de Futbol Base. Amb aquest resultat els vermells pugen a la 6a posició i l’Escola segueix 16è.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies