La Biblioteca obre el termini de recepció de treballs per al 3r Concurs de Booktrailers

La Biblioteca de Ripollet ha llençat les bases pel seu 3r Concurs de Booktrailers “Tu recomanes, prem REC”, una iniciativa que va substituir el clàssic Concurs de Punts de Llibre. Els participants hauran de presentar abans del 13 d’abril les seves peces, uns vídeos curts per presentar i recomanar de manera visual els seus llibres preferits. Els treballs presentats hauran de tenir una durada màxima d’un minut i haurà d’aparèixer el llibre físic o lector d’e-books. Un altre dels requisits és que el booktrailer haurà de correspondre a un llibre, escollit lliurement, que estigui a la Biblioteca Municipal.
El concurs comptarà amb tres categories, amb un únic guanyador a cadascuna d’elles: una pels infants de 6 a 11 anys, amb un premi de 90 euros; una pels joves de 12 a 17 anys, amb un premi de 150 euros; i una tercera per als majors de 18 anys, amb un premi de 250 euros. Els premis hauran d’estar destinats a la compra de materials digitals i llibres i s’entregaran el 23 d’abril a la Biblioteca.
Microrelats per Sant Jordi
Enguany el Kftó organitza un concurs literari de Sant Jordi destinat als joves d’entre 18 i 30 anys. Els participants hauran d’enviar un microrelat de màxim 300 paraules, en català o castellà, que girin entorn la temàtica de la joventut. L’entrega dels relats s’haurà de fer al mail kftoripollet@gmail.com abans del 3 d’abril a les 17h. La votació serà popular i online a través del facebook del Kftó, del 4 al 15 d’abril i els premis s’entregaran el 17 d’abril a les 12h als dos primers classificats (60 i 40 euros en llibres).

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies