Dissabte l’Ajuntament apagarà alguns llums per adherir-se a l’Hora del Planeta

Aquest dissabte 19 de març Ripollet s’afegirà a l’Hora del Planeta. L’Ajuntament informa que de les 20.30 a 21.30h romandran a les fosques el parc del Riu Ripoll, la plaça de l’Ajuntament, la plaça Pere Quart i el parc dels Pinetons. Amb aquesta apagada el consistori s’adhereix a la iniciativa ‘Una hora pel Planeta’ promoguda per l’entitat WWF.
A través d’aquesta acció l’associació proteccionista vol fer evident la necessitat de lluitar contra el canvi climàtic. Enguany l’Hora del Planeta porta com a lema “el moment d’actuar és ara” en al·lusió als acords polítics signats a la Cimera de París.
Segons la pròpia entitat Catalunya és la comunitat espanyola amb més ciutats adherides. Destaca la ciutat de Barcelona on s’apagarà l’enllumenat del MACBA. Entre els municipis veïns Cerdanyola apagarà l’Ajuntament, Sabadell la Torre de l’Aigua i Terrassa l’enllumenat de la Torre del Palau i la Bòbila Almirall.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies