Un alumne del Can Mas distingit a la fase comarcal del Premi Sambori de narrativa

L’alumne de primer d’ESO de l’institut Can Mas Miquel Bañuls s’ha adjudicat el segon premi Sambori de narrativa en català en la fase comarcal. El relat ‘Una Caputxeta no tan vermella’ d’en Miquel Bañuls ha estat escollit entre més de 4.400 contes d’uns 40 centre educatius del Vallès i ara passarà a competir a la fase final amb relats d’arreu de Catalunya. El Premi Sambori és un certamen de narrativa en català dirigit als alumnes de primària, secundària i batxillerat de tots els Països Catalans organitzat conjuntament per la Fundació Sambori i Òmnium Cultural que té com a objectius difondre l’ús del català dins de l’àmbit escolar.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies