El CF Ripollet empata sense gols amb el Cardedeu i manté el lideratge en solitari

El primer equip del CF Ripollet no va poder marcar al camp del Cardedeu i per tant només va sumar un punt. Però un punt important en estar enfrontant-se al segon classificat i aconseguir així mantenir el lideratge en solitari. Ho va fer en un partit on l’únic que va faltar van ser els gols perquè va haver un gran ambient amb molta afició d’ambdós equips, va haver bon joc i també moltes ocasions per tots dos, les més clares del Cardedeu brillantment aturades pel porter del Ripollet, Sergio Cano.
Amb l’empat, els ripolletencs encapçalen la classificació amb 48 punts, un més que el Sant Quirze i el Cardedeu i set més que el quart classificat, el San Cristóbal.
La igualtat en aquest grup és màxima i per tant el partit del proper diumenge a casa contra el Can Rull Romulo Tronchoni, 8è i que ha guanyat els dos últims partits, serà una nova revàlida, i queden vuit, per l’equip local.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies