L’Associació Àmbit B30 vol enfortir el teixit industrial amb innovació i recerca

La Comissió Executiva de l’Associacià Àmbit B30, que treballa per promoure el desenvolupament econòmic a la zona i compta amb la participació de l’Ajuntament de Ripollet, ha aprovat treballar amb el Pla de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona per estudiar la possibilitat d’iniciar una col·laboració que permeti impulsar la transferència de coneixiement entre els investigadors i les empreses per tal de fomentar la fabricació de productes d’alta tecnologia. El projecte, que s’ha batejat com a HUB B30 de Manufactura Avançada, permetria afegir valor a les indústries d’aquesta àrea geogràfica.
A la trobada també es va revalidar a l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, com a president de l’Associació.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*