Els Mossos feliciten a l’institut Can Mas i l’AV Sant Andreu per la seva col·laboració

L’Auditori Aqua de Montcada va acollir el dimecres 6 la festa del Dia de les Esquadres de l’Àrea Bàsica Policial (ABP) de Cerdanyola. Una festa anual on els Mossos distingeixen agents i personal que ha realitzat accions destacades i també feliciten entitats i persones que han col·laborat amb la seva tasca.
Enguany l’acte va ser el primer amb Antoni Sànchez com a cap de l’ABP i va comptar amb l’assistència dels alcaldes de Badia, Barberà, Montcada, Cerdanyola i Ripollet.
Entre les felicitacions que el cos va fer aquest any a personal extern hi va haver una a Maite Martín com a presidenta de l’Associació de Veïns de Sant Andreu per la seva disposició a col·laborar i en especial per la implicació en la venda del calendari solidari i a  l’institut Can Mas per la confiança i implicació en el projecte Internet Segura de Tu a Tu que es va engegar al centre el curs 2014-2015, sent així el primer insitut ripolletenc que l’acollia.
A més es va distingir també a tres caporals i cinc mossos de la comissaria de Ripollet per accions com ara l’evacuació de veïns d’avançada edat d’un pis incendiat, la detenció in fraganti dels autors d’un robatori a un vehicle, la investigació i detenció de l’autor de robatoris de motocicletes o la investigació sobre les naus industrials on es cultivava cannabis, entre d’altres. La festa va estar amenitzada per una soprano i va comptar amb l’emotiva intervenció de Marcel Badia, pare de dos mossos.
.

.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies