El gimnàs Gali i el Bunkay triomfen al campionat d’Espanya de Fit Kid

50 competidors ripolletencs van participar el passat cap de setmana al Campionat d’Espanya de Fit Kid al pavelló de la Vall d’Hebron. El gimnàs Gali va participar amb 28 gimnastes i va sumar sis medalles en diverses categories, destacant la primera posició del grup Kid en Fit Kid. El Bunkay va estar representat amb 22 esportistes i va sumar sis medalles en Danceshow i quatre més per la tarda en Fit Kid, en total cinc medalles d’or. Un gran èxit per ambdues entitats.
:
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies