Principi d’acord per a la instal·lació de la benzinera de Bon Àrea al carrer Sant Jaume

Sembla que la última proposta de Bon Àrea serà acceptada i es podrà posar punt i final al conflicte de la benzinera del carrer Sant Jaume en breu.
L’empresa accepta traslladar els sortidors de benzina i la botiga d’alimentació uns metres fins el solar que hi ha al costat de la comissària dels Mossos i que ara s’utilitza d’aparcament. Mantindrà al solar on van començar les obres al novembre la part dedicada a la neteja de cotxes, que ocuparà només la franja més propera al carrer Sant Jaume.
S’allunyaria així la benzina de l’escola Martinet i també es redueix l’augment de trànsit i fums. La proposta podria ser acceptada per la Plataforma que va aturar les obres al desembre amb accions de protesta al mateix solar i al barri però demanen que l’Ajuntament es comprometi a treballar en la millora de l’anella de l’escola i en els camins segurs de l’entorn, unes propostes que el propi alcalde, JM Osuna, considera “realitzables”. Així mateix Osuna apunta que s’ha trobat una solució “sensata” que “no és òptima per cap de les parts” però pot satisfer a tothom. I ha aclarit que no hi ha terminis perquè cal concretar el canvi de terrenys.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies