S’obre el procés per seleccionar veïns per la Taula de Mobilitat

La regidoria de mobilitat ja ha iniciat el procés de constitució de la Taula de Mobilitat, una comissió permanent on han de coincidir polítics, entitats i també ciutadans a títol individual. A partir del dilluns 2 de maig els veïns interessats en participar en aquesta Taula ho podran sol·licitar mitjançant una instància a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC). Es preveu que hi hagi cinc ciutadans a la Taula i per tant si hi ha cinc o menys interessats aquests ja passaran a formar-hi part i si hi ha més es farà un sorteig entre els interessats. Un cop s’hagi tancar aquest procés s’espera poder convocar la primera reunió d’aquesta nova comissió al juny. Una comissió que ha de permetre fer el seguiment de les polítiques de mobilitat i inclourà les comissions de l’arribada del tren i de l’impacte de la C-58.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies