Al CF Ripollet se li escapen dos punts a Vic en un final de partit que va jugar amb deu

Cada partit una final, ja només queden quatre i el CF Ripollet continua líder amb tres punts d’avantatge amb el Cardedeu i quatre amb el Sant Quirze.
El passat diumenge els roig-i-negres van jugar al camp del Vic-Riuprimer, 7è classificat, i malgrat ser millors no van poder aconseguir la victòria. L’equip va estar molt ben acompanyat per una afició que va omplir un autocar i que va demostrar que en aquest final de lliga no li faltarà suport.
Els de Juan Carlos Torres van començar el partit amb molta empenta i Enrique al minut 6 i Txema al 18 feien el 0 a 2. Amb aquest marcador es va arribar al descans i de fet es va mantenir fins el 67 quan el Vic va fer el primer ja jugant amb un home més per l’expulsió de Txema. Els d’Osona empatarien a 2 en els últims minuts de partit.
L’empat va coincidir amb les victòries de Cardedeu i Sant Quirze que retallen distàncies. La propera jornada el Ripollet rep al municipal al Bellavista Milan, 9è; el Cardedeu visita al Sallent, 5è i el Sant Quirze juga al camp del Can Rull, 11è.
El Pajaril és 6è a Tercera 
Les dues últimes derrotes han frenat la progressió del Pajaril al grup 6 de la Tercera Catalana. Els ripolletencs portaven 13 punts en cinc setmanes però les últimes dues jornades han perdut amb el Can Deu i el Barberà Andalucía i es queden a la 6a posició a dues jornades pel final.
En pitjor situació es troba l’EFB Ripollet que ocupa la 16a posició. El passat diumenge va guanyar a casa davant el Castellbisbal per 3 a 2.
A la quarta catalana el Can Mas és quart a falta de dues jornades pel final.
El femení de l’EFB Ripollet 10è
Qui ja ha finalitzat la lliga ha estat ­l’equip femení de l’Escola de Futbol. Les ripolletenques va guanyar a l’última jornada a La Planada per 1 a 3. Acaben en la 10a posició amb 24 punts en 26 jornades.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies