La campanya per la recollida d’excrements s’inicia amb una festa per als més petits

La nova campanya de sensibilització endegada per l’Ajuntament de Ripollet per conscienciar als propietaris de gossos que recullin els excrements dels seus animals ja està en marxa. Dissabte passat, 30 d’abril, es va dur a terme al Parc del Rizal una festa per presentar públicament la campanya. Durant tot el matí es van dur a terme diferents activitats, sobretot dedicades als més petits. Hi van participar l’Agrupació Ripollet Natura, la Casa Natura, el Centre d’Esplai l’Estel, La Careta Teatre i Mamicria, que van fer diferents tallers, com un taller de xapes, maquillatge, mobilitat i caques i d’identificació de diferents tipus d’excrements. A banda, també es va fer un concurs de dibuix per als infants i es va fer animació infantil.
Ramiro Moldes, regidor de Medi Ambient, explica que s’està treballant en els propers actes de la campanya. Des dels comerços locals s’exposaran els cartells i es repartiran els díptics editats. També s’està incrementant la vigilància dels parcs i espais infantils per part de la Policia Local, que pot aplicar sancions de 150 euros si els propietaris no recullen els excrements de la via pública. Moldes també explica que properament s’instal·laran “imatges sensibilitzadores” pels barris i zones més conflictives.
.

.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies