L’Esplai l’Estel obre inscripcions per a un casal d’estiu que serà a l’Anselm Clavé

El Centre d’Esplai l’Estel també endega les inscripcions per al seu Casal d’Estiu, que enguany serà del 27 de juny al 29 de juliol de 9 a 13h a l’escola Anselm Clavé. El preu per al primer germà serà de 165 euros, 120 euros per al segon i 80 per al tercer, amb la novetat que aquest any les excursions estan incloses al preu de la matrícula.
L’Estel ha explicat que aquest estiu mantindrà el servei de menjador (de 13 a 16h), el d’acollida (de 8 a 9h) i el de recollida (de 13 a 14.30h). Les inscripcions seran els dies 11, 12 i 13 de maig, de 16 a 19h a la seu de l’entitat, al carrer Tamarit, 80.
.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies