Néstor Yuguero torna a Ripollet després de 100 dies voltant amb el Tour de la PAH

Després de 103 dies recorrent Espanya i portant les cinc reivindicacions de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca arreu del territori, Néstor Yuguero va arribar a Ripollet el passat diumenge 22 al migdia. Néstor, que va sortir de Ripollet el passat 10 de febrer, ha fet tres grans etapes, Ripollet – Sevilla – Corunya, passant per prop de 75 assemblees locals de la PAH que l’han acollit durant el seu viatge. El “Tour las 5 de la PAH”, coordinat per la PAH Ripollet, ha volgut donar visibilitat a les cinc grans reivindicacions de la plataforma: la dació en pagament retroactiva, lloguers assequibles, stop desnonaments, habitatges socials i submi- nistraments garantits.
Néstor, després del seu viatge, se sent “satisfet i molt content” amb el tracte rebut arreu. “Ha sortit millor del que esperàvem, la recepció del projecte ha estat molt bona”, comenta.
El proper dijous, 2 de juny, Néstor sortirà de Barcelona i farà una quarta etapa que el portarà a Ansoáin (Pamplona) el 18 de juny, per participar a la 17a Assemblea Estatal de la PAH.
Paral·lelament, la PAH de Ripollet continua treballant en els casos locals. Dimarts 24, María Ángeles, que portava mesos de negociacions, va aconseguir una dació en pagament i el dret de  tres anys de lloguer social gràcies a un acord amb Catalunya Caixa.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies