Sopar solidari el dia 9 a Enovin per recollir fons per a projectes als camps de refugiats

L’ONG Ajudem Ayudamos Help és una entitat solidària creada arrel de la crisi humanitària que s’està vivint en aquests moments degut al desplaçament de refugiats de la guerra de Síria. Ara hi ha membres a Grècia seguint als refugiats que estan sent traslladats a altres camps de refugiats. Un d’ells és el David Estruch que assegura que “continuarem prestant ajuda als refugiats estiguin on estiguin”, els hi han portat material sanitari i d’alimentació, com sabó, xampú, crema contra mosquits i crema solar. Els voluntaris, que són infermers del SEM, també estan duent a terme un projecte de control d’embarassades. Un altre dels seus projectes actuals és el lliurament d’ous bullits per tal d’aportar proteïnes a la dieta dels refugiats. Estan repartint uns 6000 ous a la setmana.
Per tal de recollir fons per tots aquests projectes l’ONG ha organitzat un sopar pica-pica al restaurant local Enovin el proper 9 de juny a partir de les 20.30h. El preu és de 20€ i inclou la beguda i el pastís de postre. Tothom qui vulgui participar es recomana que faci la seva petició a través de la pàgina de Facebook de l’ONG ‘Ajudem Ayudamos Help’.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies