Ripollet Country i Line Dance Palau Ausit exhibeixen els seus balls al Centre Cultural

El pati del Centre Cultural ha acollit els darreres dies les exhibicions de final de curs de les dues entitats de country i ball en línia de Ripollet. Dimecres passat, 22 de juny, al vespre ho va fer Ripollet Country Line Dance, que va fer una exhibició i classe per als assistents; mentre que Line Dance Palau Ausit va fer el seu espectacle dimarts passat, 28 de juny, també al vespre. Va ser tota una mostra oberta al poble del que treballen curs rere curs els membres de totes dues entitats, que realitzen cursos de ball en línia al municipi.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies