El grup Danza Joven diu adéu al curs amb un aplec de les seves millors coreografies

Danza Joven diu adéu fins el curs vinent. El festival del grup Danza Joven va tenir lloc el passat diumenge dia 26 al pati del Centre Cultural. La festa va començar amb una mostra dels ballets per tal d’obrir boca. A continuació, les més petites, les flamenques de primer i segon nivell, van fer gaudir als seus familiars amb una mostra de les coreografies apreses durant l’any. Van rebre merescuts aplaudiments. Aquest primer tastet va donar pas al grup dels més adults, on ballen les mares d’alumnes del grup, cosa que va deixar ben clar que es tracta d’una passió que ve de família. Al grup dels adults es va sumar una incorporació molt esperada per tots. La festa de final de curs no podia acabar sense la presència de l’artista convidat, el coreògraf, ballarí i amic Juan Antonio Garcia, qui va acompanyar una de les coreografies.
A la festa de final de curs també va tenir lloc una reivindicació per la llibertat. Durant el dia de la concentració LGTBI, Danza Joven tenia preparada una actuació que finalment no es va poder dur a terme. Per això, van trobar oportú mostrar al públic el número de ball amb els colors de la diversitat sexual ben presents, que va rebre molt bona acollida.
.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies