L’Associació Ballet Flamenco Carmela tanca el curs amb una mostra de dansa

Amb el tancament del curs escolar, moltes entitats donen per finalitzada la seva activitat fins al setembre i per això durant aquestes setmanes estan duent a terme els seus festivals de final de curs. Una de les entitats que tanca el cicle aquest cap de setmana és l’Associació Cultural Ballet Flamenco Carmela, associació dedicada a la difusió de la música i dansa flamenca. Ho farà amb un festival on, precisament, els màxims protagonistes seran la música i la dansa, tot plegat per mostrar les coreografies treballades i la feina feta al llarg de tot l’any. Serà una bona mostra de l’art flamenc i el folklore, ja que a banda de les coreografies, també es lluiran els vestits típics acolorits de la dansa flamenca.
El festival de final de curs, on hi participaran els diferents grups d’edat que conformen l’entitat, serà aquest dissabte 2 de juliol a partir de les 19h al pati del Centre Cultural, amb entrada lliure.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*Aquesta pàgina utilitza galetes ('cookies'). Si continua navegant dóna el seu consentiment i accepta la nostra política de galetes, clica aquí per a més informació.plugin cookies

ACCEPTAR
Aviso de cookies