Alumnes del Martinet preparen hummus en la presentació del llibre de receptes
Era la presentació del llibre ‘La cuina del Martinet’ però va esdevenir un acte de record, homenatge i agraïment, i al mateix temps un taller de cuina. “El llibre va sorgir de la idea de recollir les receptes que feia l’Àngels perquè érem moltes les mares que a petició dels nostres fills li anàvem a demanar com feia la crema de carbassó, l’hummus o el pastís de mill”, va explicar la impulsora del llibre, la mare del Martinet Cristina Farran. Ella és qui va insistir a l’escola per fer el llibre que a més de receptes recull dibuixos dels alumnes i alguns consells per una dieta saludable. La directora del centre Montserrat Navarro va destacar la feina feta per l’Àngels Puntas a la cuina de l’escola i ella va recordar la important aposta que es va fer al Martinet per canviar de proveïdors amb l’objectiu de “treballar amb una matèria primera de qualitat”.
Més enllà de les intervencions de les ponents, la presentació va comptar també amb un vídeo on Carme Ruscalleda, que signa el pròleg del llibre, destacava la importància de fomentar la cuina entre els més menuts. I ells, alguns alumnes del centre, van preparar durant la sessió una de les receptes del llibre, l’hummus.
.
.